Viimeiset kappaleet

Anette t-paita nurmi

Anette on rento ja kauniisti laskeutuva T-paita.

Ei varastossa
SKU
Anette_t-paita_nurmi
96% viskoosi 4% elastaani
Pesu 40 C

Anette on rento ja kauniisti laskeutuva T-paita. Malli on väljä ja siinä on lyhyet holkkihihat. Paidan meteriaali on laadukasta viskoosia, joka sopii yhdistettäväksi sekä rentoihin että siistimpiin asukokonaisuuksiin. Tuotekuvissa tummahiuksisella Sannalla on päällään koko S ja vaaleahiuksisella Katrilla koko XXL.
Suunnittelijamme kertoo kuosin inspiraatiosta:

Tämän sesongin kuosien ideat ovat syntyneet arjen keskellä tehdyistä huomioista. Nurmi-kuosin inspiraationa on ollut tuulessa aaltoileva nurmikenttä."

Neulomon tuotteiden neulos valmistetaan Orivedellä, pesu ja värjäys tapahtuu Nivalassa ja painotyöt tehdään Aitoossa. Kokoonpanotyö tehdään Tallinnassa. Tuotteiden kotimaisuusaste on 85%.
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.