Hanneli-mekko, musta, hella

Ihana Hanneli-mekko on saatavana vain Neulomon verkkokaupasta.

Ei varastossa
SKU
Hanneli-mekko, musta, hella
49% puuvilla 49% modaali 2% elastaani
Pesu 40 c
 
Ihana Hanneli-mekko on saatavana vain Neulomon verkkokaupasta. Hanneli-mekko on mukava ja imarteleva päällä, ja se on helppo muuntaa rennosta edustavaksi asuteilla ja kengillä. 
 
Hannelin mitoitus on rento ja vyötäröllä on kiristysnauhat. Helman linja kapenee hieman alaspäin. Sivusaumoista löytyy myös taskut. Mekko on polvimittainen. 
Tarkistathan tarkat mitat taulukosta, joka löytyy tuotteen kuvista viimeisenä. Voit käyttää apunasi myös koko-opasta tästä linkistä. Kuvassa Katrilla (165 cm) on päällään koko XXL.
 
Suunnittelijamme kertoo kuosin inspiraatiosta: “Hella-kuosin ajatus lähti tavallisista ruudullisista astiapyyhkeistä. Roikkuessaan naulakossa ne laskeutuvat kauniisti vinoon, ja ajatus yksinkertaisen graafisesta ruutu-kuosista syntyi.”
 

Tämän tuotteen neulos on valmistettu Orivedellä, pesu ja värjäys tehtiin Nivalassa ja painotyöt tehtiin Aitoossa. Kokoonpanotyö oli Tallinnassa. Tuotteen kotimaisuusaste on 85%.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.