Hanneli-mekko, mustavalkoinen, nurmi

Otimme pidetyn Hanneli-mekon takaisin tuotantoon kesäksi, onko tämä sinun lemppari kesämekkosi?

Ei varastossa
SKU
Hanneli-mekko-mustavalkoinen-nurmi
96% viskoosi 4% elastaani
Pesu 40 C
 
Otimme pidetyn Hanneli-mekon takaisin tuotantoon kesäksi, onko tämä sinun lemppari kesämekkosi? Hanneli on valmistettu kauniisti laskeutuvasta viskoosineuloksesta. Mitoitus on rento ja vyötäröllä on kiristysnauhat. Helman linja kapenee hieman alaspäin. Sivusaumoista löytyy myös taskut. Mekko on polvimittainen. Mekon tarkat mitat löytyvät mittataulukosta, joka löytyy tuotteen kuvista viimeisenä.
 
Hanneli-mekko on mukava ja imarteleva päällä, ja se on helppo muuntaa rennosta edustavaksi asusteilla ja kengillä. 
 
Suunnittelijamme kertoo kuosin inspiraatiosta:

Tämän sesongin kuosien ideat ovat syntyneet arjen keskellä tehdyistä huomioista. Nurmi-kuosin inspiraationa on ollut tuulessa aaltoileva nurmikenttä."

Neulomon tuotteiden neulos valmistetaan Orivedellä, pesu ja värjäys tapahtuu Nivalassa ja painotyöt tehdään Aitoossa. Kokoonpanotyö tehdään Tallinnassa. Tuotteiden kotimaisuusaste on 85%.
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.