Kasvomaski, punasavi, takapiha

Neulomon kangasmaskit ovat tyylikkäitä ja anatomisesti muotoiltuja.

Ei varastossa
SKU
Kasvomaski-punasavi-takapiha
19,90 €

49% puuvilla 49% modaali 2% elastaani

Pesu 60 c

 

Neulomon kangasmaskit ovat tyylikkäitä ja anatomisesti muotoiltuja. Kangasmaski on valmistettu miellyttävästä kaksinkertaisesta puuvillamodaalineuloksesta. Kangasmaskit on valmistettu vaatetuotantomme ylijäämäpaloista. Voitkin yhdistää maskin esimerkiksi samanlaiseen tunikaan! 

 

Kangasmaskia käyttämällä voit suojata muita ihmisiä tartunnalta. Kangasmaski estää käyttäjänsä hengitysteistä lähtöisin olevien pisaroiden leviämistä ympäristöön. Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ja rajoitteisiin sekä huolehdi hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä myös maskia käyttäessä! 

 

Tämän tuotteen neulos on neulottu ja painettu Suomessa. Tuote on ommeltu Tallinassa. Tuotteiden kotimaisuusaste on 85%. Tuote on hygieniatuote, joten sitä ei voi palauttaa.

 

-Maski ei vastaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: maskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

 

-Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia, eikä sillä ei ole CE-merkintää. Maski ei täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia. 

 

-Ethän käytä maskia, jos sinun on hankala hengittää sen kanssa. Liian tiivis maski voi myös aiheuttaa terveyshaittoja etenkin, jos sinulla on sydän- tai verenkiertotauteja,  astmaoireita tai keuhkoahtaumatauti.

 

-Maski ei ole henkilönsuojain. Maski ei suojaa käyttäjää koronavirukselta.

 

-Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.

 

-Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.

 

-Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia.

 

-Pue puhdas maski puhtain käsin.

 

-Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana.

 

-Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. 

 

-Maski suositellaan pestäväksi 90 asteessa, mutta painokuosin vuoksi emme voi taata painovärien pysyvyyttä keittopesussa.

 

-Muista, että esimerkiksi maskin koskettelu lisää epäpuhtauksia hengitysteiden edessä. Väärinkäytetystä  maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

 

-Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä.

 

-Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.

 

Luotettavaa tietoa kasvomaskeista ja niiden käytöstä löydät THL:n ja WHO:n sivuilta.

 

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta/kankaisten-kasvomaskien-kaytto-koronaviruspandemian-aikana

 

https://www.who.int/publications-detail/advice-on-the-use-of-masks-in-the-community-during-home-care-and-in-healthcare-settings-in-the-context-of-the-novel-coronavirus-(2019-ncov)-outbreak

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.