Koko-opas

Neulomon kokotaulukon avulla löydät oman kokosi. Aloita mittaamalla alla olevat mitat vartaloltasi. Vertaa mittoja alla olevaan mittataulukkoon, ja etsi oma kokosi. Yläosissa ratkaiseva mitta on rinnanympärys, alaosissa ja mekoissa lantionympärys. 

 

Käyttämämme neulokset ovat useimmiten joustavia, ja liikkumaväljyys, samoin kuin malliin suunniteltu väljyys on otettu huomioon tuotteita suunniteltaessa. Jokaisesta tuotteesta löytyy tuotteen mitat sisältävä mittataulukko tuotteen kuvista. Mitoituksemme perustuu suomalaiseen N-2001 mittataulukkoon.

 

Mittausohje

 

 

 

 

Näin mittaat itsesi:

 

A: Rinnan ympärys (RY): Mitataan rintojen korkeimmalta kohdalta alusvaatteiden päältä. Tarkista että mittanauha kulkee suoraan lapojen yli myös selän puolella.

 

B: Vyötärön ympärys (VY): Mitataan vyötärön kapeimmalta kohdalta, mielellään paljaalta iholta.

 

C: Lantion ympärys (LY): Mitataan lantion leveimmältä kohdalta alusvaatteiden päältä.

 

Kokotaulukko

Mikäli mittasi osuvat kahden koon väliin, voit valita tuotteen mitoitukseen sopivan koon. Väljissä tuotteissa voit valita pienemmän koon, istuvammissa isompi koko on todennäköisesti parempi. Jos epäröit, voi aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla (info@neulomo.com) tai esimerkiksi Facebookin chatissä. Autamme mielellämme!