Kysymyksiä ja vastauksia

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Toivottavasti löydät täältä mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksia. Lisäämme tänne tietoa sitä mukaan kun uusi kysymyksiä esitetään.

Missä Neulomon tuotteet valmistetaan?

Neulomo tuotteet valmistetaan suomalaisten yritysten ja tekijöiden yhteistyönä. Vaatteet suunnitellaan Helsingissä. Neulokset valmistetaan suomalaisten yritysten yhteistyönä - neulonta Orivedellä, värjäys Nivalassa ja painatus Aitoossa. Vaattet ommellaan Tallinnassa ja Kangasalla.

Kuka Neulomon tuotteita suunnittelee?

Neulomon tuotteita suunnittelee joukko suomalaisia vaatesuunnittelijoita tärkeimpänä Anna Huoviala.

Onko Neulomo kotimainen?

Neulomo on kotimainen vaatemerkki ja kotimaisuus on meille erittäin tärkeä osa strategiaa. Vaatetuotannosta vähintään 80% tapahtuu kotimaassa ja osassa tuotteista pääsemme täyteen 100 prosenttiin. Neulomon omistava Tam-Silk Oy valmistaa kaikki Tam-Silk tuotemerkin vaatteet alusta loppuun asti Suomessa, Kangasalla. Lisäksi Neulomon omistus on täysin kotimaisissa käsissä Tam-Silk Oy:n kautta.

Kenelle Neulomon tuotteet valmistetaan?

Neulomon tuotteissa Sinun on hyvä olla. Tämä motto meillä on ollut mielessämme kun olemme suunnitelleet ajattomia, monikäyttöisiä ja laadukkaita vaatteita. Toivomme, että vaatteemme löytävät käyttöä niin arjessa kuin juhlassa.

Mistä Neulomon tuotteita saa?

Neulomon tuotteita on tällä hetkellä myynnissä Prismoissa ja täällä Neulomon omassa verkkokaupassa. Valikoimaa on myös Tam-Silkin tehtaanmyymälässämme osoitteessa: Lentolankuja 7, 36220 Kangasala.

Kuka omistaa Neulomon?

Nokian Neulomon mentyä konkurssiin Tam-Silk Oy osti konkurssipesältä Neulomo-tuotemerkin siihen liittyvine aineistoineen. Tam-Silk Oy:n omistaa pieni joukko suomalaisia vaateteollisuuden sijoittajia. Suurimmat omistajat ovat Tuomo Saarni ja Sonja Ahtiainen, sekä toimitusjohtaja Riikka Saikkonen. Tuomo ja Sonja tunnetaan myös Saarni - Gentlemen's Boutique'n yrittäjäpariskuntana.

Etkö löytänyt vastauksia kysymyksiisi? Ota yhteyttä täältä.