Marika-tunika

Varastossa
SKU
Marika-tunika-1
Alkaen 59,90 €

49% puuvilla, 49% modaali, elastaani 2%
Pesu 40C

Marika-tunika on luottovaatteiden luottovaate. Jos voit valita vain yhden tuotteen vaatekaappiisi, valitse tämä! Tunika on malliltaan väljä, mutta hihat ovat istuvammat ja 3/4 pituiset. Tuotteen edessä on pitkittäissauma ja sivusaumoissa taskut. Helma ylettyy polveen saakka. Käytä leggingsien, sukkahousujen tai farkkujen kanssa. Kruunaa tyyli korkkareilla tai tennareilla. Materiaali on mukavan pehmeää ja joustavaa. Pukeutumisvinkki: Marikan hihan suut ovat uutena napakammat, mutta joustavat nopeasti myötäilemään käyttäjänsä kokoa.

Huom! Marika-tunikoiden mittoja on muokattu, ja ne vastaavat nyt entistä paremmin kokoaan. Tarkistathan tarkat mitat taulukosta.

Huom! Huomaathan, että Marikassa on sauma edessä. Osassa kuvista saumaa ei ole edessä.

Neulomon uusi koti on Kangasalla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tuotteemme eettisesti lähellä tuotettuina. Vaatteet suunnitellaan Helsingissä. Neulokset valmistetaan suomalaisten yritysten yhteistyönä - neulonta Orivedellä, värjäys Nivalassa ja painatus Aitoossa. Vaatteet ommellaan Tallinnassa ja Kangasalla. Olemme ylpeitä ammattitaidosta ja tekijöistä jotka osallistuvat Neulomon tuotteiden toteutukseen. 

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Tilaukset toimitetaan Postipaketilla asiakkaan Postitoimipisteeseen noudettavaksi.

Toimituksen hinta on 4,9 € per toimitus.

Asiakas saa tekstiviestitse ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista.

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti.