Viimeiset kappaleet

Marika-tunika, viskoosi, nurmi

 
Valmistimme pienen erän viskoosisia Marika-tunikoita tyylikkäässä Nurmi-kuosissa!
Ei varastossa
SKU
Marika-tunika-viskoosi-nurmi
96% viskoosi 4% elastaani
Pesu 40 C
 
 
Valmistimme pienen erän viskoosisia Marika-tunikoita tyylikkäässä Nurmi-kuosissa! Nämä Marikat on valmistettu viimeisistä metreistä Nurmi-kuosin viskoosineulosta. Tunika on malliltaan väljä, mutta hihat ovat istuvammat ja 3/4 pituiset. Sivusaumoissa on taskut. Helma ylettyy polveen saakka. Käytä leggingsien, sukkahousujen tai farkkujen kanssa. Kruunaa tyyli korkkareilla tai tennareilla. Materiaali on mukavan pehmeää ja joustavaa. 
 
Suunnittelijamme kertoo kuosin inspiraatiosta:

Tämän sesongin kuosien ideat ovat syntyneet arjen keskellä tehdyistä huomioista. Nurmi-kuosin inspiraationa on ollut tuulessa aaltoileva nurmikenttä."

Neulomon tuotteiden neulos valmistetaan Orivedellä, pesu ja värjäys tapahtuu Nivalassa ja painotyöt tehdään Aitoossa. Kokoonpanotyö tehdään Tallinnassa. Tuotteiden kotimaisuusaste on 85%.
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.