Palautukset

Näin palautat tuotteen

Tuotteillamme on vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta lukien. Palautus on maksuton. Palautuksia koskevat rajoitukset löytyvät myös käyttöehdoista kohdasta palautusoikeus. Voit lukea käyttöehdot tästä linkistä.

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

 

 • Käytä tilauksen mukana tullutta lähetyslistaa peruutusilmoituksena ja lisää siihen palautuksen syy tai tulosta ja täytä oheinen peruuttamisilmoitus tai kirjoita samat tiedot paperille selvällä käsialalla. Ilman täytettyä peruutusilmoitusta palautetusta tuotteesta perimme 15 euroa selvittelykuluja. Peruutusilmoitus pitää olla palautettavan tuotteen mukana eikä sitä voi toimittaa erikseen, esim. sähköpostilla. Peruutusilmoituksen tarkoituksena on yhdistää palautetut tuotteet vastaavaan tilaukseen ja tilaajaan.
 • Huomaathan, että noutamattomasta paketista peritään aina automaattisesti 15 euroa. Summa vähennetään rahapalautuksesta. Ethän tilaa tuotetta, jota ei pääse noutamaan.
 • Pakkaa tuote postitettavaksi siten, että se palautuu meille myyntikuntoisena, eli alkuperäiskuntoisena, käyttämättömänä, viikattuna ja puhtaana mukanaan kaikki tuotteen aineistot mukaan lukien tuotelaput. Pesty tuote katsotaan käytetyksi ja täten myyntikelvottomaksi.
  • Ohjeiden vastaisesti palautetusta, mutta myyntikuntoisesta palautetusta tuotteesta perimme siistimis- ja pakkauskuluja 15 euroa. Summa vähennetään rahapalautuksesta.
  • Myyntikelvottomasta tuotteesta emme palauta rahoja. Voimme postittaa tuotteen takaisin postikuluja vastaan.
  • Hygieniasyistä intiimialueita tai hiuksia vasten puettavia tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alusvaatteet, kasvomaskit ja päähineet.
 • Leikkaa oheinen postiosoitelappu tai kirjoita palautuspakettiin, kiinnitä se palautuspakettiin tai kirjoita se selvällä käsialalla palautuspakettiin näkyviin.
 • Toimita palautuspaketti lähimpään Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen. Palauttaessasi Postin automaattiin tarvitset Helposti-koodin, jonka saat Postin verkkosivuilta syöttämällä sinne meiltä vastaanottamasi paketin JJFI-alkuisen lähetystunnuksen: www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/  Matkahuollon palautuksen voi tehdä vain Pakettipisteessä ja siihen riittää koodi: 9538459. Lähimmän Pakettipisteen voit etsiä tästä linkistä. Huomaa, Matkahuollon palautusta ei voi tehdä automaatista.
 • Jos haluat vaihtaa tuotteen palauta tuote ja tilaa verkkokaupasta uusi tuote. 
 • Lisätietoja: https://neulomo.com/ehdot
 • Muista, että jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä. Tilaathan vain tuotteen, jonka tuotetietoihin olet tutustunut huolella. Kiitos kun tuet kotimaista vaatevalmistusta.

 

 

Täytä seuraavat tiedot selvällä käsialalla:

 

Tilausnumero (Order #):______________________________________________________________________________________

Nimesi:___________________________________________________________________________________________________

Puhelinnumerosi:___________________________________________________________________________________________

Sähköpostiosoitteesi:________________________________________________________________________________________

Palautuksen syy, jotta voisimme palvella Sinua paremmin:

___________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Leikkaa alla oleva osoitelappu katkoviivasta ja kiinnitä se palautuspakkaukseen näkyvälle paikalle.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

                                               

 

Tam-Silk Oy / Palautus

Lentolankuja 7

36220 KANGASALA

 

Asiakaspalautuskoodi:

636329 (Posti) 

9538459 (Matkahuolto)