Palautukset

Näin palautat tuotteen

Tuotteillamme on vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Voit palauttaa tuotteen lähimmästä Postin palvelupisteestä maksutta.

 

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

  • Pakkaa tuotteet postitettavaksi siten, että ne palautuvat meille alkuperäiskuntoisina, käyttämättöminä, ehjinä ja puhtaina.
  • Huolehdi, että pakkaat mukaan kaikki tuotteen mukana tulleet aineistot, mukaanlukien tuotelaput.
  • Pakkaan mukaan tuotteen mukana tullut lähetyslista tai lisää mukaan tilausnumero ja omat yhteystietosi, ml. puhelinnumero.
  • Kirjoita mukaan viesti mitä haluat tehdä tuotteella: palauttaa tai vaihtaa (mihin tuotteeseen ja koko).
  • Postita tuotteet meille: Tam-Silk Oy /Palautus, Lentolankuja 7, 36220 Kangasala. Käytä palautuskoodia:636329.

Huomaa, että jos tuote ei ole alkuperäisessä kunnossa (ml. sen mukana toimitettu aineisto) ja käyttämätön, pidätämme oikeuden pidättää myyntihinnan osittain tai kokonaan. Alusvaatteita ja asiakkaalle erikseen muokattuja tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Verkkokauppaostoksesta, joka palautuu meille noutamattomana Postin jakelupisteestä tai automaatista, peritään käsittelykuluja 10 euroa. Ethän siis tilaa tuotetta, jota ei aio tai pysty noutamaan. Asiakas vastaa itse antamistaan osoite-, puhelinnumero-, palautuskoodi- ja nimitiedoista.

Tuote katsotaan palautetuksi vasta kun se on saapunut meille ja asiakas vastaa tuotteesta palautukseen asti.

Huomaa, että maksuton toimitus koskee vain toteutuneita ostoksia. Vähennämme tilauksestasi voimassa olevan postimaksun seuraavien ehtojen täyttyessä:

  •  Palautat tilauksen kokonaisuudessaan.
  •  Palautat tilauksen osittain ja jäljelle jäänyt ostos alittaa maksuttoman postituksen summan.