Peruutusilmoitus

Tuotteillamme on vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Tuote tulee lähettää meille 14 päivän sisällä. Palautus on Sinulle maksuton.

 

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

 • Tulosta ja täytä tämä peruuttamisilmoitus. Voit myös kirjoittaa tarvittavat tiedot paperille selvällä käsialalla, jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta. Voit myös käyttää tilauksen mukana tullutta lähetyslistaa. Ilman täytettyä peruutusilmoitusta palautetusta tuotteesta perimme 15 euroa selvittelykuluja. Huomaathan, että noutamattomasta paketista peritään aina automaattisesti tämä 15 euroa. Summa vähennetään rahapalautuksesta. Peruutusilmoitus pitää olla palautettavan tuotteen mukana eikä sitä voi toimittaa erikseen, esim. sähköpostilla. Peruutusilmoituksen tarkoituksena on yhdistää palautetut tuotteet vastaavaan tilaukseen ja tilaajaan.
 • Pakkaa tuote postitettavaksi siten, että se palautuu meille myyntikuntoisena, eli alkuperäiskuntoisena, käyttämättömänä, viikattuna ja puhtaana mukanaan kaikki tuotteen aineistot mukaan lukien tuotelaput. Pesty tuote katsotaan käytetyksi ja täten myyntikelvottomaksi.
  • Ohjeiden vastaisesti palautetusta, mutta myyntikuntoisesta palautetusta tuotteesta perimme siistimis- ja pakkauskuluja 15 euroa. Summa vähennetään rahapalautuksesta.
  • Myyntikelvottomasta tuotteesta emme palauta rahoja. Voimme postittaa tuotteen takaisin postikuluja vastaan.
  • Hygieniasyistä intiimialueita tai hiuksia vasten puettavia tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alusvaatteet, kasvomaskit ja päähineet.
 • Pakkaa mukaan tilauksen mukana tullut lähetyslista.
 • Leikkaa oheinen postiosoitelappu, kiinnitä se palautuspakettiin tai kirjoita se selvällä käsialalla palautuspakettiin näkyviin ja toimita paketti lähimpään Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen. Palauttaessasi Postin automaattiin tarvitset Helposti-koodin, jonka saat Postin verkkosivuilta syöttämällä sinne meiltä vastaanottamasi paketin JJFI-alkuisen lähetystunnuksen: www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/  Matkahuollon palautuksen voi tehdä vain Pakettipisteessä ja siihen riittää koodi: 9538459. Lähimmän Pakettipisteen voit etsiä tästä linkistä. Huomaa, Matkahuollon palautusta ei voi tehdä automaatista.
 • Jos haluat vaihtaa tuotteen palauta tuote ja tilaa verkkokaupasta uusi tuote. 
 • Lisätietoja: https://neulomo.com/ehdot

 

Täytä seuraavat tiedot selvällä käsialalla:

 

Tilausnumero (Order #):______________________________________________________________________________________

Nimesi:___________________________________________________________________________________________________

Puhelinnumerosi:___________________________________________________________________________________________

Sähköpostiosoitteesi:________________________________________________________________________________________

Palautuksen syy, jotta voisimme palvella Sinua paremmin:

___________________________________________________________________________________________

 

 

Muista, että jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä.Tilaathan vain tuotteen, jonka tuotetietoihin olet tutustunut huolella.

 

Leikkaa alla oleva osoitelappu katkoviivasta ja kiinnitä se palautuspakkaukseen näkyvälle paikalle.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

                                               

 

Tam-Silk Oy / Palautus

Lentolankuja 7

36220 KANGASALA

 

Asiakaspalautuskoodi:

636329 (Posti) 

9538459 (Matkahuolto)