Viimeiset kappaleet

Sera-tunika, viskoosi, violetti

Sera on uusi, kauniisti laskeutuva tunika. Sera- tunikassa on rento, mutta kauniisti vartaloa imarteleva muoto

Varastossa
SKU
Sera-tunika-viskoosi-violetti
Alkaen 45,43 € Regular Price 64,90 €
96% viskoosi 4% elastaani
Pesu 40 c
 
Sera on uusi, kauniisti laskeutuva tunika. Sera- tunikassa on rento, mutta kauniisti vartaloa imarteleva muoto. Yläosassa on lepakkomallinen leikkaus. Hihat ovat täyspitkät. Helma avautuu alaspäin ja kellottuu hieman. Sivusaumoissa on taskut. Sera-tunika on valmistettu laadukkaasta ja vahvasta, kauniisti laskeutuvasta viskoosineuloksesta. Tuotteen mitoitus on väljä, mittataulukko löytyy tuotteen kuvista.

 

Tämän Sera-tunikan materiaali on neulottu Orivedellä ja värjätty sekä viimeistelty Nokialla. Tunika on ommeltu Tallinnassa. Neulos on ylijäämämateriaali Nokian Neulomon konkurssin varastosta, ja olemme valmistaneet kaiken olemassaolevan neuloksen ettei mitään päädy jätteeksi. Tätä neulosta ei ole enempää saatavilla.
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.