Sunnuntai-mekko, päiväuni, beige-ecrue

Sunnuntai on rento ja mukava maxi-pituinen mekko.

Varastossa
SKU
Sunnuntai-mekko, päiväuni, beige-ecrue
Alkaen 84,90 €

49% Puuvilla 49% Modaali  2% Elastaani

Pesu 40 c

 

 

Sunnuntai on rento ja mukava maxi-pituinen mekko. Mekossa on istuvat olkapäät, hihat ovat väljät ja täyspitkät. Pääntie on kauniin pyöreä. Mekon malli on aavistuksen alaspäin levenevä ja helmassa on sivuilla halkiot. Mekko on valmistettu laadukkaasta, pehmeästä ja hengittävästä puuvillamodaalineuloksesta.

 

Tuotteen tarkat mitat löytyvät mittataulukosta tuotteen kuvista. Myös Neulomon koko-opas auttaa valitsemaan oikean koon. Kuvassa tummahiuksisella mallilla (164cm) koko S.

 

Saana ja Olli kertovat Päiväuni-malliston suunnittelusta:

”Halusimme suunnitella haaveiden vaatemalliston, joka toisi arkeen lämpöä ja hyviä viboja, ja jota haluaa käyttää joka päivä aamusta iltaan. Rakensimme ajattoman kokonaisuuden, johon maalasimme käsin klassisen kukonaskelkuosin. Malliston vaatteet ovat laadukkaita, ihania päällä ja helposti yhdisteltäviä. Päiväuni-mallisto sopii niin kotiin, töihin, arkeen kuin skumppalasien kililistelyyn!”

 

Tämän tuotteen neulonta-, värjäys- ja painotyöt tehdään Suomessa, kokoonpanotyö Tallinnassa.

 

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.