Nokian Neulomo Oy syntyi vuonna 2016 ja on pian reipas kaksivuotias. Keväällä 2016 Nokialta kuului huolestuttavia uutisia: liki satavuotiaan tekstiilitehtaan tarina oli päättymässä. Silloin joukko ennakkoluulottomia ja rohkeita yrittäjiä halusi tehdä mahdottomasta mahdollista ja pelastaa tehtaan. Syntyi visio vastuullisesta pohjoismaisesta tekstiili- ja vaatetusteollisuuden keitaasta Suomessa, Nokialla. Täällä toimittaisiin perinteitä kunnioittaen ja eteenpäin katsoen.

Pian Nokian Neulomon jälkeen syntyi myös oma vaatemerkkimme Neulomo. Halusimme tehdä naisille kauniita ja kestäviä vaatteita. Halusimme rakentaa vaatemerkin joka olisi kuin paras ystäväsi. Se ystävä, joka on mukana iloisina ja hankalampina hetkinä. Se, joka ymmärtää arkeasi ja tyyliäsi, jonka kanssa voit rupatella kahvilassa, nauttia juhlahumusta kekkereissä ja viihtyä työpaikalla. Rentoutua kotisohvalla ja kirmata leikkipuistossa.

Toivomme, että sinulla on vaatteissamme hyvä mieli ja helppo olla. Toivomme, että tunnet niissä itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi. Neulomon vaatteet ovat tyylikkäitä, monikäyttöisiä, muuntuvia ja rentoja. Ne ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Meillä kunnioitetaan ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä, monimuotoisuutta, suvaitsevaisuutta ja avoimuutta. Haluamme, että meitä on helppo lähestyä, ja kun suunnittelemme uusia tuotteita, tahdomme kuunnella teitä.

Me valmistamme kaiken neuloksista alkaen itse. Me neulomme, värjäämme, painamme ja viimeistelemme. Siksi voimme taata ensiluokkaisen laadun, josta voimme hyvillä mielin olla ylpeitä. Olemme myös ylpeitä ja iloisia siitä, että voimme omalla työllämme jatkaa hienoa perintöä ja kuljettaa suomalaista tekstiilien ja vaatteiden suunnittelua ja valmistusta kohti tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia.