Viimeiset kappaleet

Tuuli-tunika korsi

Varastossa
SKU
Tuuli-tunika_korsi
Alkaen 29,94 € Regular Price 49,90 €
96% viskoosi 4% elastaani
Pesu 40 C

Tuuli on valmistettu kauniisti laskeutuvasta viskoosineuloksesta. Tuuli-tunikan mitoitus on rento ja väljästi laskeutuva. Tunikassa on siro V-pääntie, lyhyet hihat ja taskut sivusaumoissa. Tuuli-tunikan helma on edestä lyhyempi ja pitenee kauniisti taakse. Tuotekuvissa tummahiuksisella Sannalla on päällään koko S ja vaaleahiuksisella Katrilla koko XXL. 

Suunnittelijamme kertoo kuosin inspiraatiosta:

"Graafinen Korsi-kuosi hahmottui, kun makasin viime kesänä nurmikolla aurinkoa ottamassa. Pienet ruohonkorret näyttivät läheltä tarkasteltuina isoilta. Ne menivät ristiin rastiin ja taipuilivat jännitävästi. Työstin ideaa ensin isolla maalitussilla paperille, ja siitä syntyi pohja Korsi-kuosille."

Neulomon tuotteiden neulos valmistetaan Orivedellä, pesu ja värjäys tapahtuu Nivalassa ja painotyöt tehdään Aitoossa. Kokoonpanotyö tehdään Tallinnassa. Tuotteiden kotimaisuusaste on 85%.
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.