Viimeiset kappaleet

Tuuli-tunika, viskoosi, koralli

Ihanan korallin värinen Tuuli-tunika tuo iloa ja väriä kesäpäiviin!

Ei varastossa
SKU
Tuuli-tunika-viskoosi-koralli

96% viskoosi 4% elastaani

Pesu 40 C

Ihanan korallin värinen Tuuli-tunika tuo iloa ja väriä kesäpäiviin! Tuuli on valmistettu kauniisti laskeutuvasta viskoosineuloksesta. Tuuli-tunikan mitoitus on rento ja väljästi laskeutuva. Tunikassa on siro V-pääntie, lyhyet hihat ja taskut sivusaumoissa. Tuuli-tunikan helma on edestä lyhyempi ja pitenee kauniisti taakse. 

Tämän Tuuli-tunikan materiaali on neulottu Orivedellä ja värjätty sekä viimeistelty Nokialla. Tunika on ommeltu Tallinnassa. Neulos on ylijäämämateriaali Nokian Neulomon konkurssin varastosta, ja olemme valmistaneet kaiken olemassaolevan neuloksen ettei mitään päädy jätteeksi.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Yli 100 euron arvoiset ostokset toimitetaan asiakkaalle postimaksutta Suomessa. Palautus on kotimaassa maksutonta, lue lisää täältä.

Yli 150 euron arvoiset ostokset toimitetaan myös valittuihin Euroopan maihin veloituksetta.

Tilaukset toimitetaan postipaketilla asiakkaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin noudettavaksi. Noutopiste on asiakkaan valittavissa.

Asiakas saa tekstiviestitse tai sähköpostilla ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa Postista tai automaatista

Toimitus pakataan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti. Pyrimme, että jokainen tilaus lähtee kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.